ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ - ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΣΗ

Τι είναι λιπόπροσθεση ;

Λιποπρόσθεση είναι η μεταφορά λίπους που παίρνουμε από τα ψωμάκια ή την κοιλιά και το προσθέτουμε στο πρόσωπο γεμίζοντας πολλές ρυτίδες ταυτόχρονα και αποκαθιστώντας την έλλειψη όγκου. Ταυτόχρονα χαρίζουμε στο δέρμα νεανική υφή και λάμψη λόγω των βλαστοκυττάρων που περιέχει το λίπος.

Πως γίνεται ;

Ο γιατρός κάνει πρώτα ειδική αναισθησία στα σημεία λήψης του λίπους. Το λίπος το αναρροφούμε με σύριγγα εφοδιασμένη με ειδική κανουλίτσα και μετά από ειδική επεξεργασία μεταφέρεται στα σημεία που θέλουμε να γεμίσουμε. Η έγχυση γίνεται με απλή σύριγγα.

Τι μπορούμε να διορθώσουμε με την μέθοδο της λιποπρόσθεσης;

Μπορούμε να γεμίσουμε τις ρινοπαρειακές, να δώσουμε όγκο στα ζυγωματικά, να διορθώσουμε το περίγραμμα του προσώπου, ακόμα και να απαλείψουμε τους μαύρους κύκλους.

Έχει πολύ ωραία αποτελέσματα και στα χέρια ή σε σημεία του σώματος που έχουν κενά όπως π.χ. οι γλουτοί. Μπορεί να διορθωθούν και «βαθουλώματα» που καμιά φορά αφήνει η κλασσική λιποαναρρόφηση. Επειδή το λίπος περιέχει άφθονα βλαστοκύτταρα, το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό και νεανικό. Κάνουμε ταυτόχρονα και αντιγήρανση!

Είναι δοκιμασμένη μέθοδος;

Η Λιποπρόσθεση χρησιμοποιείται πολλά χρόνια στην Ιατρική Αισθητική. Η διαφορά τώρα είναι ότι μπορούμε να κάνουμε ειδική επεξεργασία με συγκεκριμένη τεχνική που δεν καταστρέφει τα λιποκύτταρα. Έτσι η εφαρμογή γίνεται πιο εύκολη και δεν χρειάζεται αποκατάσταση διότι δεν δημιουργούνται πρηξίματα ή μελανιές.

Το κυριότερο όμως είναι ότι επειδή τα λιποκύτταρα μένουν ανέπαφα και το λίπος τελείως καθαρό, όταν το εγχέουμε τα αποτελέσματα διαρκούν πολλά χρόνια. Κάνουμε δηλαδή μεταμόσχευση δικών μας βλαστοκυττάρων.

Να προτιμήσω υαλουρονικό, λίπος ή άλλο filler;

Εάν η ανάγκη μας είναι μικρή και θέλουμε να διορθώσουμε μια ρυτίδα π.χ. ρινοπαρειακή, τότε το υαλουρονικό είναι η κατάλληλη επιλογή για εμάς.

Εάν έχουμε μικρό έλλειμμα με φθορά όμως της επιδερμίδας, τότε επιλέγουμε filler που γεμίζει και ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή, κολλαγόνου όπως π.χ. το ELLANSW

Εάν όμως θέλουμε μεγαλύτερη διόρθωση και χρειάζεται να γεμίσουμε περισσότερες ρυτίδες ή να δώσουμε όγκο, τότε χρειαζόμαστε πολύ υλικό, όποτε η μεταφορά λίπους είναι η πιο σωστή λύση.

Δείτε παρακάτω πριν και μετά τη θεραπέια

Πλεονεκτήματα της Λιποπρόσθεσης

1. Είναι φυσική μέθοδος διότι μεταφέρουμε δικά μας κύτταρα και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας.

2. Μπορούμε σε 1 συνεδρία να γεμίσουμε πολλές ρυτίδες  ταυτόχρονα να δώσουμε όγκο και να διορθώσουμε περίγραμμα και μαύρους κύκλους. Για την αντίστοιχη διόρθωση με υαλουρονικό ή άλλο filler χρειάζονται πολλές σύριγγες υλικού, πράγμα που εκτός  είναι ασύμφορο οικονομικά, μπορεί να γίνει και επικίνδυνο.

3. Με την νέα μέθοδο λήψης και επεξεργασίας του λίπους δεν καταστρέφονται τα λιποκύτταρα. Έτσι έχουμε ένα μακροχρόνια αποτέλεσμα.

4. Επειδή το λίπος είναι πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, το δέρμα αποκτά νεανική φρεσκάδα και λάμψη.

5. Μπορούμε ταυτόχρονα να συνδυάσουμε λιποπροσθέση με λιπογλυπτική χάνοντας μόνιμα πόντους από ψωμάκια, κοιλιά ή γόνατα.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.