Αντιστρέφοντας την φωτογήρανση

H Γήρανση σου δέρματος χωρίζεται σε ενδογενή γήρανση που είναι φυσιολογικό φαινόμενο και σε εξωγενή γήρανση λόγο έκθεσης σε βλαπτικούς παράγοντες όπως κάπνισμα, περιβαντολογική μόλυνση, ηλιακό φως που είναι και ο πιο σοβαρός για αυτό λέγεται κ φωτογήρανση.

H Γήρανση σου δέρματος χωρίζεται σε ενδογενή  γήρανση που είναι φυσιολογικό φαινόμενο και σε εξωγενή γήρανση λόγο έκθεσης σε βλαπτικούς παράγοντες όπως κάπνισμα, περιβαντολογική μόλυνση, ηλιακό φως που είναι και ο πιο σοβαρός για αυτό λέγεται κ φωτογήρανση

Έτσι παράγονται βλαπτικές ουσίες οι ελεύθερες ρίζες που γερνούν το δέρμα, προκαλούν θαμπή επιδερμίδα , ρυτίδες , δυσχρωμίες και ευρυαγγείες.

Θεραπεία:

  1. Στο Δερματολογικό Ιατρείο

Ο σύγχρονος Δερματολόγος έχει πληθώρα εργαλείων στην φαρέτρα του για να αντιστρέψει την φωτογήρανση και να χαρίσει ένα νεανικό λαμπερό δέρμα, χωρίς ρυτίδες.

Αυτές είναι οι μεσοθεραπείες με υαλουρονικό, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες

  1. Peelings ελαφρύτερα ή βαθύτερα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και τον τρόπο ζωής
  2. Laser επεμβατικά και μη
  3. Βιολογικές θεραπείες με PRP και διεγέρτες κολλαγόνου.

Είναι πολύ σημαντικό για το καλύτερο αποτέλεσμα και την διατήρηση του οι θεραπείες αυτές να υποστηρίζονται από υψηλής ποιότητας ιατρικά καλλυντικά στο σπίτι. Άλλωστε ένας σωστός συνδυασμός τέτοιων καλλυντικών σε μικρότερη ανάγκη μπορεί να αντιστρέψει την φωτογήρανση αλλά θα πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον 4 μήνες υπό την επίβλεψη ειδικού δερματολόγου.

Στο filokaliaonline ανακαλύψτε τα νέα πακέτα καλλυντικών θεραπειών στο σπίτι σε προνομιακές τιμές

Σας προτείνουμε 5 ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ -20% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ